contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Endocrinolog Dr. Andreea Bojoga

Endocrinologie adulți/ copii . Rezident genetica medicală . Ecografie

Absolventă cum laude a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” în 2016, doamna doctor și-a continuat pregătirea în endocrinologie la Institutul Național de Endocrinologie „C. I. Parhon”, inclusiv pe secția de Endocrinologie Pediatrică. Își desfășoară a doua pregătire în specialitatea genetică medicală.

Dr. Andreea Bojoga, endocrinolog, este o absolventă cu distincție a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, promoția 2016. După absolvire, și-a continuat pregătirea în domeniul endocrinologiei la Institutul Național de Endocrinologie „C. I. Parhon”, cu focus și pe secția de Endocrinologie Pediatrică. De asemenea, urmează a doua pregătire în specialitatea genetică medicală.

Experiența sa profesională cuprinde stagii de pregătire clinică și cercetare în Olanda și Marea Britanie, unde a stabilit colaborări de succes ce au dus la publicații ca prim autor în reviste de specialitate. În prezent, este implicată în cercetări academice, concentrându-se pe cancerul tiroidian în cadrul unui program comun între Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și Radboud University Medical Center din Olanda.

În cadrul clinicii noastre, Dr. Andreea Bojoga va oferi consultații specializate în endocrinologie pentru adulți și copii, precum și ecografii endocrine. Este o susținătoare dedicată a medicinei preventive și a educației pentru sănătate, și își împărtășește pasiunea pentru natură și expediții cu familia sa.

„Sunt dedicată sănătății și bunăstării pacienților mei, iar experiența mea în endocrinologie este ghidată de pasiunea pentru medicină și cercetare. În cadrul clinicii Adeomed, ofer consultații specializate și tratamente personalizate pentru a ajuta pacienții să gestioneze afecțiunile lor endocrine. Sunt, de asemenea, un susținător ferm al educației pentru sănătate și a prevenirii bolilor. Prin colaborarea cu pacienții și echipa medicală, urmărim împreună să obținem cele mai bune rezultate pentru fiecare individ.”

Dr. Endocrinolog Andreea Bojoga

 

Tarife și servicii

Consult Endocrinologie Adulți/Copii

300 Lei

Control Endocrinologie Adulți/Copii

200 Lei

Ecografie Tiroida

250 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!