contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

pediatru, pediatrie laura ion doctor pediatru

Pediatru Dr. Laura Ion

Medic primar în Pediatrie și Șef de lucrări la Catedra de Pediatrie și Puericultură

Șef de lucrări Dr Laura Ion, medic primar Pediatrie , competentă homeopatie
Sef de lucrari, Catedra de Pediatrie si Puericultura, Facultatea De Medicina, Universitatea „Titu Maiorescu”, Bucuresti
2009, Doctor in Stiinte Medicale, teza de doctorat “Aspecte epidemiologice privind transmiterea materno-fetala a infectiei HIV” – teza sustinuta la UMF “Dr.Carol Davila”

De ce este importantă vizita periodică la pediatru?

Vizita la pediatru este de o importanță crucială pentru sănătatea și bunăstarea copilului tău din mai multe motive:

  1. Monitorizarea dezvoltării: Pediatrul poate urmări și evalua dezvoltarea fizică, mentală și emoțională a copilului în fiecare etapă a vieții sale, identificând eventualele întârzieri sau probleme și oferind intervenții precoce pentru a le corecta.
  2. Prevenirea și diagnosticarea bolilor: Vizitele regulate la pediatru permit identificarea precoce a oricăror afecțiuni sau probleme de sănătate și pot ajuta la prevenirea complicațiilor ulterioare. De asemenea, pediatrul poate administra vaccinurile necesare pentru a proteja copilul împotriva bolilor grave.
  3. Consilierea părinților: Pediatrul poate oferi sfaturi și informații părinților despre nutriție, igienă, siguranță, dezvoltare și alte aspecte importante legate de creșterea și îngrijirea copilului.
  4. Creșterea încrederii și a relației cu medicul: Vizitele regulate la pediatru îi ajută pe copii să devină mai confortabili și mai încrezători în interacțiunile cu medicii și sistemul medical în general, ceea ce poate reduce anxietatea legată de vizitele ulterioare la doctor.
  5. Educarea și implicarea copilului: Pediatrul poate educa și implica copilul în propriile sale îngrijiri de sănătate, ajutându-l să înțeleagă importanța obiceiurilor sănătoase și a monitorizării propriei sale sănătăți.

Pediatru dr. Laura Ion

Dr. Laura Ion este medic primar în Pediatrie și deține titlul de Șef de lucrări la Catedra de Pediatrie și Puericultură, Facultatea de Medicină, Universitatea „Titu Maiorescu” din București. Absolventă a Facultății de Medicină, Universitatea „Titu Maiorescu”, București, și a obținut titlul de doctor în 2009, cu teza de doctorat intitulată „Aspecte epidemiologice privind transmiterea materno-fetala a infecției HIV”, susținută la UMF „Dr. Carol Davila” din București. Dr. Laura Ion are o vastă experiență în domeniul pediatriei și este cunoscută pentru competența sa în homeopatie.

„La Adeomed, imi propun să ofer îngrijire și suport de cea mai înaltă calitate, bazată pe cunoștințe solide și experiență vastă, pentru ca fiecare mic pacient să se simtă în siguranță și să se dezvolte armonios.”

Dr. Laura Ion

Tarife și servicii

Consult Pediatrie

350 Lei

Control Pediatrie

200 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!