contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Psiholog Andreea Maican

Psiholog clinician specialist

Psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv-comportamentala, in terapia de cuplu si familie( abordarile structurala, strategica, sistemica si narativa)
In curs de formare in psihoterapia psihanalitica individu-ala, de cuplu, familie si de grup.

Psiholog clinician specialist Andreea Maican

Am lucrat ca psiholog, in domeniile de care sunt pasionata, si anume, psihologia clinica si psihoterapia, in cabinet privat, in stransa colaborare cu medicii neuro-psihiatri sau pe sectii de spital (neonatologie si obstretica-ginecologie), ca parte a echipei medicale multi-disciplinare. In mod special, consider consilierea si psihoterapia cuplului si a familiei, un tip privilegiat de asistenta psihologica, intelegand atat cuplul, cat si familia, ca fiind unele dintre cele mai importante si mai de impact scene relationale, in care isi dau intalnire mentalitati, familii de origine si generatii diferite.

Toate acestea confera psihoterapiei de acest tip ocazia si forta de a lucra pe toate aceste nivele de experienta, de a le intelege, imbina, filtra, pentru a putea genera, in final, experiente autentice si creative, care sa puna in valoare deopotriva individualitatile unice ale fiecaruia, cat si scopul familial comun, acela de a sprijini dezvoltarea armonioasa a noilor generatii.

O data cu nasterea propriilor mei copii, am constientizat si la nivel personal ca momentul aparitiei noi-nascutilor in viata unui cuplu este un moment deschis la schimbari emotionale, atat pentru cei doi parinti, cat si pentru bunici.  Nou nascutul nu este singurul care se confrunta cu o noua lume. Odata cu nasterea lui, se “nasc” alte noi identitati:  mama, tata, si bunicii.

Noii parinti au nevoie de tot atata grija si “maternaj”, ca si bebelusul lor. Ei au de infruntat cea mai mare provocare pe care si-o poate asuma cineva: cresterea si dezvoltarea emotionala a unui copil.  Astfel, perioada maternitatii se dovedeste un moment unic pentru psiholog de a ajuta membrii familiei sa constientizeze care sunt acele schimbari personale autentice care ii vor ajuta sa consolideze legaturile dintre ei si sa ofere copilului lor ceea ce acesta are nevoie in primul rand:  o familie armonioasa.

Cu incredere ma alatur echipei Adeomed in efortul lor de a crea comunitati suportive valoroase care sa-i ajute pe parintii vremurilor noastre sa creasca viitoare generatii de copii iubiti si sanatosi.

Cunoasterea psihismului uman si dorinta de a ma dezvolta insotindu-i pe ceilalti oameni, sunt pentru mine o pasiune de-o viata. Cred in potentialul, nevoia si im-portanta de a ne trai viata liberi si constienti.

Cu ce te poate ajuta un psiholog clinician specialist?

  1. Identificarea și înțelegerea gândurilor și emoțiilor limitative sau disfuncționale.
  2. Dezvoltarea și implementarea strategiilor eficiente pentru gestionarea stresului, anxietății și depresiei.
  3. Îmbunătățirea relațiilor interpersonale și a dinamicii familiale și de cuplu.
  4. Lucrul pentru rezolvarea conflictelor și a problemelor legate de comunicare.
  5. Explorarea și rezolvarea traumelor și a altor probleme psihologice profunde.
  6. Dezvoltarea unei perspective mai sănătoase și a unei stime de sine pozitive.

Prin abordarea integrată a diferitelor tehnici și teorii terapeutice, acest specialist poate personaliza intervenția pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui pacient și pentru a asigura un progres semnificativ și durabil în terapie.

Tarife și servicii

Consiliere de grup mame/tați

150 Lei

Consiliere de grup familie

200 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!