contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Psiholog si psihoterapeut Monica Jianu

Psiholog si psihoterapeut specializat

Licentiata in Psihologie
Psiholog Clinician, cu drept de libera practica

Monica Jianu este o profesionistă dedicată, cu o vastă experiență în domeniul psihologiei clinice și a terapiei psihologice. Licențiată în Psihologie și Psiholog Clinician cu drept de liberă practică, ea oferă servicii de înaltă calitate la Clinica Adeomed.

Cu specializare în terapia integrativă, Dr. Jianu este membră a Asociației Române de Psihoterapie Integrativă și a Asociației Române de Analiză Tranzacțională. De-a lungul carierei sale, a participat la numeroase cursuri de specializare în domenii precum terapia cognitiv-comportamentală, terapia de cuplu și de familie, precum și în haptopsihoterapie.

Printre calificările sale autorizate se numără consilierea de dezvoltare personală, managementul de proiect, tehnici de negociere și formare. Ea oferă o gamă variată de servicii, incluzând consiliere psihologică pentru tineri, adulți, cupluri și persoane de vârsta a treia, terapie suportivă și motivatională, dezvoltare personală și autocunoaștere.

Dr. Jianu utilizează o abordare integrativă și personalizată în terapia sa, folosind instrumente precum interviul, observația și testele specifice pentru a evalua și trata o varietate de probleme psihologice și emoționale. Ea oferă terapii de scurtă durată focalizate pe problema, terapii standard de relaxare și consiliere pre și post-trauma.

Prin abordarea sa empatică și profesionalismul său, Dr. Monica Jianu este dedicată ajutării pacienților să-și depășească dificultățile și să-și îmbunătățească calitatea vieții. Colaborarea cu ea în cadrul Clinicii Adeomed reprezintă o oportunitate valoroasă pentru cei în căutare de asistență și sprijin în rezolvarea problemelor lor psihologice și emoționale.

În viață, totul începe cu dorința de a fi mai bine. Alegerea unui psiholog potrivit poate fi crucială în acest proces. Nu renunța dacă prima alegere nu pare să fie cea potrivită pentru tine. Există o varietate de abordări terapeutice disponibile, iar fiecare persoană trebuie să găsească cea mai potrivită pentru nevoile lor. Sunt aici pentru a ajuta oamenii să-și găsească echilibrul și armonia interioară.

Monica Jianu, psihoterapeut specializat

Tarife și servicii

Sedință terapie individuală

250 Lei

Sedință terapie de cuplu

300 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!