contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Psihoterapeut Gabriel Zaharia

Psiholog și Psihoterapeut

Gabriel Zaharia este un psihoterapeut și psiholog cu o vastă experiență în domeniul sănătății mintale și al terapiei artistice. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea din București, obținând o licență în Psihologie cu specializare în psihologie generală.

Pshihoterapeut Gabriel Zaharia

  • Licență în Psihologie cu specializare psihologie generală, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.
  • Masterat Art-Terapie prin Teatru și artele spectacolului, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” (în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației și construit pe structura psihodramei clasice moreniene). “Performing art-therapy” cu orientare pe consilierea individuală și de grup și cu exersarea unei palete foarte largi de instrumente: euritmie, expresia vocală și corporală, dramatizarea faptului cotidian, desen, modelare măști, marionete, improvizație, teatru aplicat ș.a.
  • Formare în domeniul psihoterapiei în psihodramă clasică – ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE PSIHODRAMĂ CLASICĂ – Membră fondatoare a Federaţiei Române de Psihoterapie (FRP). Acreditată de Colegiul Psihologilor din România. Membră a Federaţiei Europeane a Organizaţiilor de Formare în Psihodramă (FEPTO)
 

Numele meu este Gabriel Zaharia și sunt psiholog și psihoterapeut practicant în supervizare cu formare în psihodrama clasică. Vin cu un angajament serios și autentic în această profesie iar ceea ce urmăresc este să insoțesc oamenii în călătoria lor de dezvoltare, să creez un spatiu de siguranță în care să facilitez experiențe de invatare valoroase și cu sens. Cred în constientizarea și valorificarea potențialului individual, îmi place să ascult, să înteleg și să ajut. Prin autenticitate, încredere și comunicare deschisă consider că putem găsi solutii la majoritatea provocărilor noastre.

 

Psihoterapeut Gabriel Zaharia

 

Gabriel Zaharia este psihoterapeut în supervizare profesională practicant – psihodramă clasică – cu competențe în psihoterapia individuală sau de grup. În cadrul acestora, participanții au șansa să descopere noi răspunsuri la situații specifice și să devină astfel ființe autonome care își restructurează modurile disfuncționale de a fi în raport cu ceilalți prin antrenarea resurselor de spontaneitate și creativitate. Psihodrama explorează prin acțiune și într-un cadru securizant problemele individului încurajat să își exploreze resursele, îndoielile, dorințele, blocajele sau visele. Psihodrama este o puternică metodă de acțiune cu tehnici specifice și este recunoscută în primul rând ca formă de psihoterapie însă aceasta este utilizată pe scară largă și în afara cadrelor clinice găsindu-și aplicabilitate în variate domenii. Psihodrama poate fi incorporată cu ușurință în diferite situații de tratament, iar tehnicile sale pot fi utilizate și în cadrul altor metode. Astfel, ea se identifică cu succes și în domeniul psihoeducației iar în baza programelor de educație prenatală și prin folosirea tehnicilor și instrumentelor psihodramatice, Psihodrama devine un mijloc eficient prin care reducem frica de naștere și, totodată, numărul nașterilor prin cezariană.

În aceste ședințe de psihodramă, într-un mediu terapeutic sigur, mama însărcinată are ocazia să se întâlnească cu ea însăși, cu copilul, partenerul sau propria mamă, cu frica ei de naștere sau cu însăși momentul nașterii; ea poate acționa ca protagonist în anumite scene în care are șansa să integreze în mod sănătos povești vulnerabile din trecut sau să învețe roluri și comportamente noi.

Deținem în felul acesta un instrument important în eforturile de îmbunătățire a sănătății mintale materne și, de asemenea, oferim beneficii sociale mai largi întregii familii în contextul nașterii ca eveniment nou, provocator și semnificativ.

 

Tarife și servicii

Consiliere de grup familie

200 Lei

Consiliere de grup mame/tați

150 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!