contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Dr. Gabriela Raceala – Pediatrie

Pediatru specialist

Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie București „Carol Davila” 2010
Rezidențiat: Pediatrie, Institutul Național de Sănătate Mama și Copilul, București 2011-2019. A obținut titlul de medic specialist Pediatrie în 2019.
Cele mai recente cursuri de specializare:
2024 Certificat de BLS provider – Consiliul Național Român de Resuscitare
2021 Atestat de competență Ultrasonografie generală

Dr. Gabriela Raceală este un medic specialist în Pediatrie, cu o experiență solidă în îngrijirea și tratamentul copiilor. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea de Medicină și Farmacie București „Carol Davila” în anul 2010 și și-a completat formarea în rezidențiatul în Pediatrie la Institutul Național de Sănătate Mama și Copilul din București între anii 2011 și 2019, obținând titlul de medic specialist în Pediatrie în anul 2019.

Cu o abordare dedicată și o preocupare constantă pentru actualizarea cunoștințelor sale, Dr. Gabriela Raceală a participat la diverse cursuri de specializare. Printre cele mai recente, se numără obținerea Certificatului de BLS Provider în 2024, acordat de Consiliul Național Român de Resuscitare, precum și obținerea atestatului de competență în Ultrasonografie generală în 2021.

Dr. Gabriela Raceală este dedicată să ofere cele mai bune servicii medicale în domeniul pediatriei, contribuind la sănătatea și bunăstarea micilor pacienți.

Mă simt privilegiată să fac parte din echipa medicală Adeomed, care sprijină în creșterea și dezvoltarea sănătoasă pe copiii care ne trec pragul. Prin pregătirea mea continuă și pasiunea pentru medicină, îmi propun să rămân mereu actualizată în domeniul pediatriei și să ofer fiecărui copil îngrijirea personalizată și atentă de care au nevoie.

Dr. Pediatru Gabriela Raceala

Tarife și servicii

Consult Pediatrie

300 Lei

Control Pediatrie

200 Lei

Interpretare analize

100 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!