contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Dr. Raluca-Daniela Damean – ortopedie pediatrica

Ortopedie pediatrica

Dr. Raluca-Daniela Damean, medic ortoped pediatru cu o vastă experiență și expertiză în îngrijirea și tratamentul copiilor. Dedicată sănătății micuților, oferă îngrijire personalizată și tratament de înaltă calitate în domeniul ortopediei pediatrice.

„Patologia ortopedica a nou nascutului si sugarului reprezinta una dintre ariile mele de interes si expertiza. Afectiunile piciorului, fie ca vorbim de malformatii congenitale sau deformari posturale sunt o provocare profesionala continua pentru mine. Le spun mereu parintilor” abia astept sa ne revedem cand alearga prin cabinet repede si bine”. Cand se intampla, bucuria lor e imensa si asta e tot ce conteaza pentru mine.”

Dr. Ortoped Pediatru Raluca-Daniela Damean

Dr. Raluca-Daniela Damean este un ortoped pediatru cu o bogată experiență în domeniul sănătății copiilor. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași în 2001, și-a început cariera ca medic rezident în Ortopedie Pediatrică la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Ulterior, și-a continuat formarea ca medic rezident în Ortopedie Pediatrică la Secția Ortopedie Pediatrică a SCUC „Grigore Alexandrescu” din București.

Cu o pasiune pentru domeniul ortopediei pediatrice, a obținut titlul de medic specialist în Ortopedie Traumatologie și apoi s-a specializat în Ortopedie Pediatrică. A lucrat ca medic colaborator de gardă la aceeași secție ortopedică pediatrică și a contribuit la dezvoltarea expertizei sale prin colaborări cu diverse clinici private din București.

Dr. Damean își îndreaptă expertiza către îngrijirea ortopedică a copiilor, asigurându-se că fiecare pacient beneficiază de tratamentul potrivit pentru nevoile sale specifice.

„Sunt onorată să fac parte din echipa Adeomed și să contribui la îngrijirea și sănătatea copiilor. Cu o vastă experiență în ortopedia pediatrică și o pasiune pentru bunăstarea micuților, mă angajez să ofer cel mai înalt standard de îngrijire și tratament pentru fiecare copil care trece pragul clinicii noastre. Prin abordarea mea dedicată și expertiza în domeniu, mă asigur că fiecare pacient primește atenția și tratamentul personalizat de care are nevoie pentru a crește sănătos și fericit. Cu drag!

Dr. Raluca-Daniela Damean

 

Tarife și servicii

Consult Ortopedie

450 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!