contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Dr. Raluca-Gabriela Miulescu, dermatolog pediatric

Dr. Raluca-Gabriela Miulescu, dermatolog pediatric

Dermatolog pediatru Dr. Raluca-Gabriela Miulescu este un profesionist remarcabil în domeniul dermatologiei pediatrice, aducând un aport semnificativ în îngrijirea și sănătatea copiilor. Prin dedicarea și pasiunea sa, contribuie la crearea unui mediu sigur și prietenos pentru cei mici, sprijinindu-i în lupta cu afecțiunile dermatologice.

Cu o formare extensivă în dermatologie și pediatrie, dr. Miulescu a urmat numeroase programe de formare și cursuri la nivel internațional, inclusiv în cadrul Societății Europene de Dermatologie Pediatrică.

În cariera sa, dr. Miulescu a participat activ la diverse congrese și conferințe medicale, unde a prezentat lucrări și studii de caz în domeniul dermatologiei pediatrice. Este membră a mai multor societăți profesionale, inclusiv Societatea Europeană de Dermatologie Pediatrică și Societatea Română de Dermatologie. Dr. Miulescu își propune să ofere îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate copiilor, creând în același timp un mediu prietenos și relaxant pentru micii pacienți.

„La Clinica Adeomed, ne dedicăm trup și suflet pentru binele copiilor. Credem cu tărie că un consult pediatric trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde medicale și să fie perceput de cel mic ca pe o poveste frumoasă, reducând astfel frica de doctor. Totul pentru cei mici!” – Dr. Raluca-Gabriela Miulescu

Dr. Raluca-Gabriela Miulescu este un specialist dedicat în dermatologia pediatrică, cu o pasiune deosebită pentru îngrijirea copiilor și un parcurs educațional impresionant. Cu o combinație unică de experiență clinică și cercetare academică, Dr. Miulescu se remarcă prin competențele sale în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dermatologice la copii.

Studii și Pregătire Profesională

  • 2021-prezent: Rezident în pediatrie la Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, București, România.
  • Jan 2022 – Mai 2023: Stagiu de formare în dermatologie pediatrică, în cadrul Programului de Pregătire al Societății Europene de Dermatologie Pediatrică (ESPD).
  • 2017-2020: Rezident în dermatologie la Spitalul Universitar de Urgență „Elias”, București, România.
  • 2010-2016: Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, România.

Certificări și Acreditări

  • Dermatolog: Certificat eliberat de Ministerul Sănătății, nr. 43494, datat 5/01/2021, în urma promovării examenului cu media generală 9.85.
  • Rezident în pediatrie: Începând cu sesiunea de înscriere din iunie 2021, centrul universitar București, Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, durata 5 ani.
  • Stagiu de formare în dermatologie pediatrică: Programul ESPD (Societatea Europeană de Dermatologie Pediatrică), ianuarie 2022 – mai 2023.

Activitate Academică și Participări la Congrese

Dr. Miulescu a participat activ la numeroase congrese și conferințe internaționale, prezentând lucrări și postere pe teme de dermatologie pediatrică:

  • 2023: Congresul EADV, Berlin, Germania; Congresul SIPP, interdisciplinaritate în pediatrie, Ploiești, România; Congresul Național de Pediatrie, Sinaia, România; Forumul Experților Medicali, Viena, Austria; Congresul Mondial de Dermatologie, Singapore.
  • 2022: Congresul EAP, Barcelona, Spania; Congresul Internațional UMEMPS, București, România; Congresul EADV, Milano, Italia.
  • 2021: Congresul Național de Dermatologie, București, România; Congresul Național de Pediatrie, Craiova, România; Zilele Dermatologiei din Sibiu, Sibiu, România.

Tarife și servicii

Consult

300 Lei

Control

200 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!