contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Neonatolog Dr. Laura Ghiculescu – ecografii

Neonatolog

Facultatea de Medicină și Farmacie UMF Carol Davila București 2010-2015, Rezidențiat: INSMC Alessandrescu Rusescu Maternitatea Polizu 2016-2019, ulterior a obținut titlul de medic specialist neonatolog în anul 2019. Cele mai recente cursuri de specializare: 2021 atestat ecografie generală, 2023 atestat în ecografia aparatului locomotor.

Dr. Laura Ghiculescu este un medic specializat în neonatologie, cu o experiență solidă și o pasiune profundă pentru îngrijirea nou-născuților. Absolventă cu distincție a Facultății de Medicină și Farmacie UMF Carol Davila București în perioada 2010-2015, și-a continuat pregătirea în domeniul neonatologiei prin rezidențiatul efectuat la INSMC Alessandrescu Rusescu Maternitatea Polizu între 2016 și 2019, obținând ulterior titlul de medic specialist neonatolog în anul 2019.

Cu un spirit dedicat și o abordare empatică, Dr. Ghiculescu s-a angajat să ofere cea mai bună îngrijire și asistență medicală pentru nou-născuți și familiile lor. Cu competențe solide în domeniul ecografiei, ea a obținut atestate în ecografie generală în 2021 și în ecografia aparatului locomotor în 2023.

La clinica Adeomed, Dr. Ghiculescu va completa echipa medicală oferind servicii de ecografie, contribuind astfel la evaluarea și monitorizarea stării de sănătate a pacienților cu profesionalism și devotament.

„Prin abilitățile mele în neonatologie și ecografie, mă angajez să fiu alături de fiecare pacient, oferindu-le sprijinul și expertiza de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea și buna stare de spirit. Sunt onorată să fac parte din echipa medicală de la clinica Adeomed și sunt nerăbdătoare să contribui la binele și confortul pacienților noștri.”

Dr. Neonatolog Laura Ghiculescu

Ecografii in cadrul clinicii Adeomed – de ce sunt necesare?

 

Pe partea pediatrică, ecografiile sunt utilizate pentru diagnosticarea și evaluarea diferitelor condiții medicale întâlnite în rândul copiilor și sugariilor. Acestea pot fi folosite pentru a investiga diverse probleme, cum ar fi anomaliile renale, hepatice sau cardiace, tulburările de dezvoltare, leziunile musculo-scheletale sau bolile abdominale. Ecografiile pediatrice sunt adesea utilizate pentru a ghida intervențiile medicale, cum ar fi biopsiile sau drenajele de lichid, și sunt considerate o metodă sigură și non-invazivă de imagistică medicală în rândul copiilor.

 

Tarife și servicii

Consult Neonatologie

300 Lei

Control Neonatologie

200 Lei

Ecografie abdomen superior și inferior

300 Lei

Ecografie transfontanelară

250 Lei

Ecografie șold

250 Lei

Ecografie pulmonară

250 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!