contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Neonatolog si Pediatru Dr. Adelina Androne – ecografii

Medic primar neonatologie și specialist pediatrie

Specializată în consiliere alăptare
Specializată în follow-upul prematurului
Formator – ,,Școala Mamei”
Competențe: Ecografie generală, Ecografie musculo-scheletală

Dr. Androne Adelina este un medic cu o vastă experiență în neonatologie și pediatrie, având competențe extinse în domeniul medical. Cu specializare în consiliere alăptare și follow-upul prematurilor, ea se remarcă prin dedicarea sa față de sănătatea copiilor și sprijinul acordat familiilor în procesul de creștere și dezvoltare a micuților lor. În calitate de formator la ,,Școala Mamei”, Dr. Androne aduce expertiză și îndrumare părinților în diverse aspecte legate de îngrijirea și creșterea copiilor lor.

De asemenea, deține competențe în ecografie generală, musculo-scheletală și în ecografiile specializate transfontanelară, a șoldului, a coloanei vertebrale și a plămânilor, asigurând o abordare holistică și completă în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pediatric. Cu o atenție deosebită acordată nevoilor individuale ale fiecărui pacient, Dr. Androne este un membru valoros al echipei noastre medicale, angajată în oferirea celor mai bune îngrijiri și servicii medicale pentru copii și familiile lor, in special pe partea de ecografii.

„Sunt dedicată sănătății și bunăstării copiilor și familiilor lor, iar ecografia este o modalitate esențială prin care pot contribui la acest scop. Prin intermediul acestei tehnici, pot identifica și evalua afecțiunile într-un mod precis și non-invaziv, oferind totodată o mai mare înțelegere și liniște familiilor. Cu fiecare examen ecografic, mă străduiesc să ofer o îngrijire atentă și să construiesc o relație de încredere cu fiecare pacient și familie. În clinica Adeomed, sunt onorată să aduc această experiență și angajament în furnizarea serviciilor medicale de cea mai înaltă calitate pentru comunitatea noastră.”

Dr. Neonatolog si Pediatru Adelina Androne

 

Tarife și servicii

Consult Neonatologie

300 Lei

Control Neonatologie

200 Lei

Ecografie abdomen superior și inferior

300 Lei

Ecografie transfontanelară

250 Lei

Ecografie șold

250 Lei

Ecografie pulmonară

250 Lei

Ecografie spinală

300 Lei

 

 

Follow Up

300 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!