contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

neurolog pediatru dr. magda matei

Neurolog Dr. Magda Matei

Fa o programare acum la Dr. Magda Matei!

Am absolvit Facultatea de Medicina in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, continuandu-mi pregatirea in timpul rezidentiatului in Clinica de Neurologie Pediatrica a Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” din Bucuresti, centru de expertiza pentru bolile rare neurologice ale copilului, ce face parte din reteaua europeana de referinta pentru epilepsii rare si complexe EpiCARE. Pe parcursul formarii mele am participat anual la conferintele de specialitate organizate atat in tara, cat si in strainatate, implicandu-ma activ prin prezentari si comunicari stiintifice in calitate de speaker, fiind de asemenea membru al Societatii Romane de Neurologie Pediatrica, al Societatii Romane Impotriva Epilepsiei si al Societatii Europene de Neurologie Pediatrica.

„În medicină, fiecare copil este o poveste unică de curaj și speranță. Prin dedicarea și expertiza noastră, ne străduim să oferim nu doar tratament, ci și alinare și speranță pentru fiecare mic pacient și familia sa.”

Neurolog Dr. Magda Matei, Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed

Dr. Magda Matei – Neurolog Pediatric

  • Expertiză: Specializată în neurologie pediatrică, cu experiență extinsă în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neurologice ale copiilor.
  • Educație: Absolventă a Facultății de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.
  • Experiență: Rezidențiat completat în cadrul Clinicii de Neurologie Pediatrică, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” din București.
  • Contribuție: Participare activă în conferințe de specialitate și membru al unor societăți medicale prestigioase, precum Societatea Română de Neurologie Pediatrică și Societatea Română împotriva Epilepsiei.
  • Misiune: Oferirea îngrijirii personalizate și de înaltă calitate pentru fiecare copil și familia sa, contribuind la sănătatea și binele acestora.

Tarife și servicii

Consult Neurologie Pediatrică

300 Lei

Control Neurologie Pediatrică

200 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!