contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Pediatru Dr. Veronica Crisan

Doctor Pediatru

Dr. Veronica Crișan, pasionată de medicină încă din copilărie, a urmat acest drum cu entuziasm și determinare. Fascinată de pediatrie încă din timpul facultății, a decis să se dedice îngrijirii copiilor, inspirată de zâmbetele și sinceritatea micuților.

Absolventă a Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, dr. pediatru Veronica Crisan și-a continuat formarea cu rezidențiatul la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București.

Experiența nașterii fiicei sale a adâncit legătura sa cu lumea părintească și a consolidat dorința de a ajuta copiii și familiile lor în timpul bolilor și suferințelor. De la lucrul într-o Unitate de Primiri Urgențe la un spital de stat, și apoi la un spital privat, Dr. Crișan și-a acumulat expertiza și a experimentat diverse aspecte ale medicinei pediatrice. Cu un interes special pentru endocrinologia pediatrică și cu participări la conferințe științifice, își dorește să-și folosească experiența și cunoștințele pentru a fi o resursă de încredere pentru copii și părinții lor într-o clinică dedicată lor.

„Medicina este chemarea mea și îmi aduce o bucurie imensă să fiu alături de copiii și familiile lor în momente dificile. Experiența mea ca mamă m-a învățat multe despre iubire, stres și îngrijirea unui copil bolnav, iar acum îmi doresc să îmi folosesc cunoștințele și experiența pentru a oferi sprijin și îngrijire celor mici într-o clinică dedicată lor. Sunt dedicată să fiu cea mai bună versiune a mea și să aduc alinare și speranță în viețile celor care au nevoie de ajutorul meu.”

Dr. Pediatru Veronica Crisan

Ce este pediatria?

Pediatria este ramura medicală care se ocupă cu îngrijirea și tratarea copiilor, de la nou-născuți până la adolescență târzie, în general până la vârsta de 18 ani. Medicii specializați în pediatrie, numiți pediatri, sunt pregătiți să diagnosticheze și să trateze o gamă largă de afecțiuni specifice copiilor, de la afecțiuni comune precum răceli și infecții la afecțiuni mai grave sau cronice. De asemenea, pediatrii acordă atenție specială dezvoltării și creșterii normale a copiilor, oferind consiliere și sprijin pentru părinți în ceea ce privește îngrijirea și educarea copiilor lor.

 

Tarife și servicii

Consult Pediatrie

300 Lei

Control Pediatrie

200 Lei

Interpretare analize

100 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!