contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Radu Leca psiholog clinician

Radu Leca, psiholog clinician

Cu o pasiune deosebită pentru soluționarea logică a anxietății și depresiei, precum și a mâncatului compulsiv, Radu Leca aplică metode psihologice moderne pentru a oferi soluții eficiente și durabile. La Adeomed, el colaborează strâns cu echipa medicală pentru a asigura o abordare holistică și integrată a sănătății mintale și fizice, dedicându-se fiecărui pacient în parte cu empatie și profesionalism.

Radu Leca, psiholog clinician și creatorul comunității de ultrapsihologie, își desfășoară activitatea la clinica de pediatrie și neonatologie Adeomed, aducând o abordare inovatoare și personalizată în tratarea diverselor afecțiuni psihologice. Specializat în psiho-diagnostic, psihologie sportivă, psiho-nutriție și psihooncologie, Radu Leca se dedică soluționării logice a anxietății, depresiei și mâncatului compulsiv. Pasiunea sa pentru metodele psihologice moderne și eficiența lor îl face un aliat valoros pentru pacienți, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții acestora.

„Înțelegerea profundă și soluționarea logică a anxietății și depresiei sunt fundamentale pentru a atinge echilibrul interior. La Adeomed, ne dedicăm să oferim fiecărui pacient sprijinul necesar pentru a depăși provocările psihologice și a redescoperi bucuria de a trăi.” — Radu Leca

Activitatea lui Radu Leca la Adeomed:

La clinica de pediatrie și neonatologie Adeomed, Radu Leca își folosește expertiza în psiho-diagnostic pentru a evalua și trata diverse probleme psihologice la copii și adolescenți. Specializat în psihologie sportivă, el ajută tinerii sportivi să își maximizeze performanțele și să depășească barierele mentale. Prin psiho-nutriție, Leca abordează tulburările alimentare, învățând pacienții să dezvolte o relație sănătoasă cu mâncarea. De asemenea, în psihooncologie, el oferă suport psihologic pacienților oncologici și familiilor acestora, ajutându-i să facă față provocărilor emoționale asociate cu boala.

Tarife și servicii

Psihologie clinica și psiho-diagnostic

500 Lei

Psihologie sportiva

750 Lei

Psiho-Nutriție

650 Lei

Psiho-Oncologie

650 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!