contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Weekendul trecut a fost plin de bucurie și entuziasm în cadrul petrecerii de deschidere oficială a Clinicii Adeomed! 🎉 Pe 24 mai 2024, am avut oportunitatea să ne reîntâlnim și să sărbătorim alături de familii și prieteni dragi, discutând, râzând și împărtășind momente deosebite. Atmosfera a fost încărcată de emoție și afecțiune, reflectând spiritul comunității și susținerea continuă pe care o primim.

Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed și-a deschis porțile într-un eveniment special pe data de 24 mai 2024, marcând începutul unei noi etape în îngrijirea medicală a copiilor și a nou-născuților. Fondatorii săi, dr. neonatolog Alina Ilici și omul de afaceri Nicolae Adrian, au primit cu bucurie invitațiile – prieteni, colaboratori și parteneri, pentru a sărbători împreună acest moment memorabil.

În cadrul evenimentului, invitații au avut ocazia să facă un tur al clinicii, amplasată în inima Bucureștiului, pe Intrarea Silistraru 24, Sector 6, în apropierea Mall Plaza Romania. Echipa Adeomed este formată din specialiști dedicați, iar clinica este dotată cu echipamente moderne, oferind servicii medicale de înaltă calitate.

Petrecerea a continuat la restaurant, unde s-au savurat gustări delicioase și s-au ridicat paharele cu șampanie. Invitații au avut parte de prăjituri personalizate cu logo-ul Adeomed și simbolul acesteia, ursulețul albastru, creând o atmosferă plină de bucurie și entuziasm.

Am inaugurat Adeomed: clinica pediatrie si neonatologie din Bucuresti, sector 6

Echipa Adeomed a fost onorată să împărtășească misiunea și valorile noastre de a oferi cea mai bună îngrijire pentru copii, iar mulțumirile noastre se îndreaptă către toți cei care au contribuit la acest eveniment și ne-au onorat cu prezența lor. Fiecare moment petrecut împreună a consolidat legăturile noastre și ne-a încurajat să continuăm să ne dedicăm pasiunii noastre pentru sănătatea și fericirea copiilor.

Clinica de pediatrie și neonatologie Adeomed București reprezintă o sursă de încredere pentru îngrijirea sănătății copiilor dumneavoastră. Cu o echipă dedicată de specialiști, tehnologie medicală de vârf și un accent deosebit pe confortul copiilor și al familiilor lor, suntem alegerea perfectă pentru servicii pediatrice de înaltă calitate.

Dacă căutați un pediatru bun pentru copilul dumneavoastră, care să îi ofere grijă, încredere și siguranță, la Adeomed veți găsi exact ceea ce căutați. Ne angajăm să promovăm sănătatea și fericirea copiilor, oferind soluții personalizate și inovatoare pentru nevoile fiecărei familii.

Vă invităm să ne vizitați la adresa noastră din București, pe Intrarea Silistraru 24, Sector 6, pentru a descoperi serviciile noastre de înaltă calitate și pentru a vă alătura comunității noastre dedicate sănătății copiilor. Programările se pot face la numărul de telefon 0772 020 200 sau prin email la adresa contact@adeomed.ro.

Alăturați-vă nouă în această călătorie spre o viață sănătoasă și fericită pentru copiii dumneavoastră!