contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Moasa Florentina Gheorghiu

Consilier Lactație și Moașa

– Moasa licentiata cu experienta clinica de 25 ani
– Formator
-Nasterea fiziologica . Lehuzia. Lactatia
-Managementul alaptarii
-Nutritie perinatala
-Fiziologie perinatala

„Fiecare naștere este un miracol, iar fiecare mamă merită să aibă în jurul ei o echipă dedicată și înțelegătoare. Prin cunoștințele și experiența acumulate în cei 25 de ani de practică, mă dedic să asigur fiecărei mame și fiecărui copil un start în viață cât mai lin și sănătos posibil.”

Moasa Florentina Gheorghiu, Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed

Cu o experiență clinică de 25 de ani în domeniul asistenței perinatale, Moașa Florentina Gheorghiu este o prezență respectată și dedicată în cadrul Clinicii ADEOMED. A activat ca formator în diverse domenii relevante, organizând cursuri esențiale în gestionarea nașterilor, lactație, nutriție și fiziologie perinatală.

Specializată în asistența nașterilor fiziologice și gestionarea lactației, Moașa Florentina Gheorghiu este un pilon în sprijinul mamelor și nou-născuților, oferind îndrumare și susținere pe tot parcursul procesului de naștere și alăptare.

Cu o astfel de expertă în echipă, Clinica ADEOMED își asigură angajamentul pentru o îngrijire perinatală de înaltă calitate, bazată pe experiență și empatie.

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!