contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Neonatologie

Neonatologia este ramura dedicată medicinii care se concentrează asupra îngrijirii și tratamentului nou-născuților, în primele săptămâni ale vieții lor, oferindu-le cea mai bună șansă de dezvoltare sănătoasă și o viață plină de potențial.

Adeomed oferă o nouă abordare în îngrijirea pediatrică, care pune sănătatea și dezvoltarea copiilor în centrul atenției noastre. La Adeomed, ne asumăm angajamentul de a oferi pachete complete de îngrijire pentru nou-născuți și copii, menite să susțină fiecare etapă a vieții lor. Suntem o clinică specializată care integrează experiența și dedicarea moașelor și asistențelor de neonatologie pentru a vă oferi cele mai bune servicii.

Oferim Servicii Complete de Îngrijire Pediatrică

Unul dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre este faptul că suntem alături de părinți încă din timpul sarcinii. Oferim consultații prenatale detaliate pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru sosirea micuțului dumneavoastră în lume. Având în vedere că fiecare copil este unic, abordarea noastră este personalizată, adaptată nevoilor și dorințelor fiecărei familii.

Experiență în Neonatologie și Asistență de Calitate

Clinica noastră se mândrește cu echipa sa de specialiști în neonatologie, formată din moașe și asistente cu experiență vastă în îngrijirea nou-născuților. Dispunem de cabinete dotate cu tehnologie de ultimă generație pentru a oferi servicii de alăptare susținute și îngrijire medicală excelentă pentru bebelușii dumneavoastră. Înțelegem că aceasta este o perioadă delicată, iar echipa noastră este aici pentru a vă sprijini și a vă ghida în fiecare pas al acestei călătorii.

Consultații de Neonatologie și Follow-up pentru Prima Lună de Viață

Oferim consultații de neonatologie pentru nou-născuții dumneavoastră în prima lună de viață pentru a ne asigura că sunt sănătoși și se dezvoltă adecvat. Aceste consultații includ evaluarea creșterii, dezvoltării și sănătății generale a copilului dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări și a vă oferi îndrumări pentru a vă asigura că vă bucurați de fiecare moment al acestei etape minunate.

Consultatii Prematuri și Urmărirea Dezvoltării

Ne-am asumat responsabilitatea de a urmări dezvoltarea fiecărui copil, indiferent de circumstanțele nașterii sale. Dacă bebelușul dumneavoastră s-a născut prematur sau cu nevoi medicale speciale, suntem aici pentru a oferi consultații și tratamente de calitate superioară. Cu un program multidisciplinar de urmărire, lucrăm împreună cu părinții pentru a stabili planuri de îngrijire personalizate care să sprijine copilul în fiecare etapă a creșterii sale.

Tehnologie Avansată pentru Diagnostic Rapid

La Clinica Pediatrică Adeomed, suntem dedicați folosirii tehnologiei avansate pentru a asigura un diagnostic rapid și precis. În special, suntem mândri să vă prezentăm tehnologia noastră inovatoare care ne permite să evaluăm nivelul de bilirubină pe piele, fără a necesita recoltarea de sânge în cazul icterului neonatal mai pronunțat.

Icterul la nou-născuți este o preocupare comună pentru părinți și medici. Nivelul crescut de bilirubină poate cauza colorarea pielii și a ochilor în galben, și, în cazurile severe, poate duce la complicații. Cu aparatele noastre de diagnosticare non-invazivă, putem să obținem informații importante fără a expune copilul la disconfortul unei recoltări de sânge.

Beneficiile Tehnologiei de Diagnostic Non-invaziv

Fără Disconfort pentru Bebeluș

Utilizarea tehnologiei non-invazive pentru măsurarea nivelului de bilirubină pe piele înseamnă că bebelușii nu trebuie să treacă prin proceduri dureroase de recoltare de sânge. Astfel, putem monitoriza nivelul de bilirubină într-un mod mai confortabil și mai puțin stresant pentru ei.

Diagnostic Rapid

Aparatele noastre de diagnosticare furnizează rezultate în timp real, ceea ce permite medicilor noștri să acționeze rapid în cazurile de icter neonatal mai pronunțat. Cu un diagnostic precoce, putem să luăm măsuri adecvate pentru a preveni complicațiile și pentru a asigura că bebelușii primesc îngrijirea potrivită.

Monitorizare Continuă

Icterul neonatal poate evolua în timp, și, prin urmare, monitorizarea continuă este esențială. Cu ajutorul tehnologiei noastre, putem urmări nivelul de bilirubină într-un mod convenabil și eficient, astfel încât să putem adapta planul de îngrijire în consecință.

La Clinica Pediatrică Adeomed, ne străduim să fim partenerii dumneavoastră în îngrijirea copilului dumneavoastră și să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Suntem dedicați să creăm un mediu cald și primitor pentru familiile noastre, unde sănătatea și fericirea copiilor dumneavoastră sunt pe primul loc. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta și pentru a programa o consultație. Suntem aici pentru dumneavoastră!

Solicită o programare cât mai curând pentru Neonatologie: