contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Neonatolog Dr. Ilici Alina

Medic primar neonatologie si fondator Adeomed

Medic primar neonatologie, competență ecografie generală.
Experiența de 20 de ani în domeniul neonatologiei și terapiei intensive neonatale
Membră a Asociației Române de Neonatologie și ESPNIC
Competență în ecografie generală
Competență în evaluarea General Movement Assessment

Ce este neonatologia?

Neonatologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu îngrijirea și tratarea nou-născuților, în special a celor prematuri sau cu probleme medicale la naștere. Această specialitate medicală se concentrează pe diagnosticul și managementul afecțiunilor care afectează nou-născuții în primele săptămâni de viață, inclusiv în perioada perinatală.

Importanța neonatologiei rezidă în faptul că oferă îngrijire medicală specializată pentru cei mai vulnerabili pacienți: nou-născuții. Acești bebeluși pot fi expuși la o varietate de probleme medicale din cauza imaturității organelor și sistemelor lor în primele zile, săptămâni sau luni de viață. De la prematuritate și complicații la naștere până la infecții, malformații congenitale sau alte afecțiuni, neonatologia abordează o gamă largă de probleme medicale specifice acestei categorii de vârstă.

Prin intermediul neonatologiei, medicii și personalul medical specializat din cadrul clinicii de neonatologie Adeomed pot oferi îngrijire și tratament adecvat pentru a îmbunătăți șansele de supraviețuire și dezvoltare sănătoasă a nou-născuților. Prin monitorizare atentă, diagnostic precoce și intervenție promptă, neonatologii pot ajuta la prevenirea și tratarea complicațiilor potențiale și la facilitarea unui început sănătos în viață pentru fiecare copil.

 
 
Dr. Neonatolog Ilici Alina – fondator Adeomed
 

Dr. Ilici Alina, fondatoarea clinicii de neonatologie și pediatrie Adeomed, este un medic primar în neonatologie. Cu o experiență remarcabilă de 20 de ani în domeniul neonatologiei și terapiei intensive neonatale, este membră activă a Asociației Române de Neonatologie și ESPNIC.

 

Dr. Ilici Alina oferă și servicii de management pentru foștii prematuri, oportunitate rar întâlnită și extrem de cerută în contextul actual al asistenței medicale.

 

Dedicată și pasionată de meseria sa, Dr. Ilici Alina a ales să își îndrepte expertiza și atenția către îngrijirea și tratarea nou-născuților și copiilor. Înființarea clinicii Adeomed a fost o manifestare a devotamentului său pentru această profesie și pentru binele pacienților săi.

Dr. Ilici Alina se străduiește să ofere fiecărui pacient și părinte care pășește în clinica Adeomed cele mai bune servicii medicale și o atmosferă caldă și primitoare. Este preocupată să asigure că fiecare mamă și fiecare copil se simt confortabil, în siguranță și bine îngrijiți în timpul consulturilor și tratamentelor medicale.

„Fondând clinica Adeomed, am dorit să creez un spațiu în care fiecare nou-născut si fiecare copil să primească nu doar îngrijire medicală de înaltă calitate, ci și o doză de afecțiune, înțelegere și speranță. În inima mea, Adeomed nu este doar o clinică, ci o comoară de suflet, dedicată tuturor celor care trec pragul ei cu încredere și cu speranța că vor găsi alinare și vindecare. În fiecare pacient și în fiecare familie găsesc o sursă de inspirație și o chemare profundă să fac parte din povestea lor, așa că fiecare zi petrecută aici este o onoare pentru mine. Mulțumesc că alegeți Adeomed!”

 

Dr. Neonatolog Ilici Alina, fondatorul clinicii Adeomed

Tarife și servicii

Consult Neonatologie

300 Lei

Control Neonatologie

200 Lei

Interpretare analize

100 Lei

GMA

250 Lei

Follow UP

250 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!