contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Pediatru dr. Codrina Raluca Onofrei

Medic specialist pediatru

Facultatea de Medicina din cadrul UMF” Gr. T. Popa”, Iaşi, promotia 2004
Rezidentiat: Pediatrie, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ” Grigore Alexandrescu” , Bucuresti (2005-2010). Am obtinut titlul de medic specialist pediatru in 2010.

Cele mai recente cursuri de specializare:
2014: ecografie generala
2016: ecografie transfontanelara

Ce este un medic specialist pediatrie?

Un medic specialist în Pediatrie este un profesionist medical specializat în îngrijirea și tratamentul copiilor, de la nou-născuți până la adolescenți. Acesta are expertiză în diagnosticarea și gestionarea afecțiunilor și problemelor de sănătate specifice vârstei copilului, inclusiv boli, tulburări de creștere și dezvoltare, probleme de alimentație, imunizări și prevenirea bolilor. Un medic pediatru efectuează examene fizice, prescrie tratamente, interpretează rezultatele testelor de laborator și oferă îndrumare și consiliere părinților pentru îngrijirea și creșterea sănătoasă a copiilor lor.

Medic specialist pediatrie dr. Codrina Raluca Onofrei

Dr. Codrina Raluca Onofrei este un medic specialist în Pediatrie, cu o experiență vastă în îngrijirea copiilor. A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Gr. T. Popa”, Iași, în anul 2004. După absolvire, și-a continuat pregătirea prin rezidențiatul în Pediatrie la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, între anii 2005 și 2010, obținând titlul de medic specialist pediatru în 2010.

Dr. Onofrei a participat și la cursuri de specializare în domeniul ecografiei, inclusiv ecografie generală în 2014 și ecografie transfontanelară în 2016. Cu o abordare dedicată și o atenție deosebită acordată fiecărui pacient, Dr. Onofrei oferă servicii medicale de înaltă calitate pentru copiii săi și familiile acestora.

 

„Profesia mea înseamnă să fiu acolo pentru copii și familiile lor în momentele de vulnerabilitate și să le ofer îngrijire și suport necondiționat. În cadrul clinicii de neonatologie și pediatrie Adeomed, îmi propun să aduc alinare și speranță în viața fiecărui mic pacient, cu devotament și compasiune.”

 

Dr. Codrina Raluca Onofrei

Tarife și servicii

Consult Pediatrie

300 Lei

Control Pediatrie

200 Lei

Interpretare analize

100 Lei

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!