contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Pediatru si Alergolog Dr. Dinica Laura Cristina

Medic cu dubla specializare: Pediatrie si Alergologie și imunologie clinică

Dr. Dinica Laura Cristina este un medic cu o dublă specializare în Pediatrie și Alergologie și Imunologie Clinică, dedicat sănătății și bunăstării pacienților săi.

Absolventă a Facultății de Medicină generală din cadrul UMF „Carol Davila” București în 2009, și-a continuat formarea în cadrul rezidențiatului la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, obținând titlul de medic specialist în Pediatrie în 2018. Ulterior, și-a dezvoltat expertiza în Alergologie și Imunologie Clinică la Spitalul Universitar de Urgență Elias, Spitalul Clinic Malaxa și Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, obținând titlul de medic specialist în această specialitate în 2023.

Dr. Dinica Laura Cristina continuă să se perfecționeze în domeniul său prin participarea la congrese și workshop-uri naționale și internaționale de specialitate, precum Congresul Național al SRAIC, GALEN Masterclass of Anaphylaxys, și Workshop-uri despre alergii alimentare și medicamentoase. De asemenea, a obținut certificări de excelență și participă la evenimente de top în domeniul alergologiei și imunologiei clinice.

Cu o experiență vastă și o pasiune pentru îngrijirea pacienților, Dr. Dinica Laura Cristina oferă servicii medicale de calitate superioară, bazate pe cele mai recente descoperiri științifice și cele mai bune practici în domeniul sănătății copiilor și alergiilor.

Pediatrie, alergologie si imunologie la clinica Adeomed!

Serviciile de pediatrie, imunologie și alergologie oferite la Clinica de Neonatologie și Pediatrie Adeomed sunt excelente pentru familii și copii din mai multe motive. Aceste specializări acoperă o gamă largă de nevoi medicale, de la îngrijirea generală a sănătății copiilor până la diagnosticul și tratamentul afecțiunilor alergice și imunologice. Prin oferirea acestor servicii într-un singur loc, părinții și copiii beneficiază de o gestionare mai ușoară a problemelor de sănătate, având acces rapid la specialiștii necesari.

De asemenea, având servicii de calitate în aceste domenii la Clinica Adeomed, familiile se pot baza pe expertiza și experiența medicilor specializați în îngrijirea copiilor. Acest lucru contribuie la încrederea și siguranța părinților în managementul sănătății copiilor lor.

Este crucial să avem un astfel de serviciu de calitate disponibil într-o clinică precum Adeomed pentru că sănătatea copiilor este o prioritate. Accesul la medici specializați în pediatrie, imunologie și alergologie poate face diferența în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor copiilor, asigurându-le o viață sănătoasă și fericită.

Tarife și servicii

Consult Alergologie

300 Lei

Control Alergologie

200 Lei

Teste Patch 

25 Lei/Test

Teste Prick

30 Lei/Test

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0722 020 200 sau să completați următorul formular. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri.

Vă mulțumim că alegeți Adeomed pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră!