contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Servicii de ecografii

Tehnologie Avansată și Grijă Profesională

La Departamentul Nostru de Ecografie de la Clinica Adeomed, aducem lumea invizibilă în fața dumneavoastră, oferind o gamă completă de servicii ecografice pentru copii. Cu o echipă de tehnicieni experimentați și echipamente de ultimă generație, suntem dedicați să vă oferim imagini clare și detaliate, contribuind astfel la diagnosticarea și îngrijirea optimă a micilor noștri pacienți.

Servicii de Ecografie:

Ecografie Transfontanelară: Pentru nou-născuții și sugarii noștri, efectuăm ecografii transfontanelare cu o precizie uluitoare. Acest serviciu ajută la evaluarea creierului și a structurilor înconjurătoare, asigurându-vă că fiecare mic detaliu este examinat cu atenție pentru o dezvoltare sănătoasă a creierului copilului dumneavoastră.

Ecografie Șold: Pentru evaluarea displaziei de șold la sugari și copii mici, oferim ecografii specializate ale articulației șoldului. Acest serviciu este crucial pentru depistarea precoce și tratamentul corect al acestei afecțiuni, asigurându-se că micuțul dumneavoastră se dezvoltă în mod normal și sănătos.

Ecografie Abdominală: Cu ajutorul ecografiilor abdominale, putem vizualiza organele interne ale copilului dumneavoastră, identificând eventualele probleme sau disfuncții. Această evaluare detaliată ajută la diagnosticarea afecțiunilor digestive, hepatice și renale, contribuind la planificarea tratamentului adecvat.

Ecografie Scrotală: Pentru evaluarea testiculelor și a altor structuri scrotale, efectuăm ecografii scrotale pentru a identifica eventuale probleme, inclusiv hernii, chisturi sau trauma.

Ecografie a Părților Moi: Ecografiile părților moi sunt utile pentru diagnosticarea tumorilor, chisturilor sau a altor afecțiuni ale țesuturilor moi, oferind informații vitale pentru planificarea intervențiilor chirurgicale sau tratamentelor ulterioare.

Ecografie Cardiacă: Pentru a evalua sănătatea inimii copilului dumneavoastră, efectuăm ecografii cardiace precise. Acestea permit vizualizarea structurii inimii și a fluxului sanguin, ajutând la diagnosticarea și monitorizarea unor afecțiuni cardiace congenitale sau dobândite.

La Adeomed, înțelegem că fiecare imagine este un pas important în direcția bună a sănătății copilului dumneavoastră. Cu fiecare serviciu de ecografie pe care îl oferim, vă oferim nu doar imagini clare, ci și încredere și siguranță în călătoria dumneavoastră medicală. Vă invităm să programați o consultație și să descoperiți cum ecografiile noastre precise și atenția noastră profesională pot face o diferență semnificativă în îngrijirea sănătății copilului dumneavoastră.