contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Suntem încântați să anunțăm deschiderea clinicii Adeomed, prima clinică pluridisciplinară de pediatrie și neonatologie din zona Militari-Drumul Taberei. Noua noastră locație se află la adresa Intrarea Silistraru nr. 24, chiar lângă Plaza România, unde suntem pregătiți să oferim servicii medicale de înaltă calitate pentru micii pacienți și familiile lor.

Aici intregul articol

Clinica Adeomed a fost fondată de Dr. Alina Ilici, medic primar neonatologie, care ne-a împărtășit viziunea sa și abordarea medicală pe care o va implementa în cadrul acestei clinici:

Doctorii de la clinica de pediatrie si neonatologie Adeomed

„Ideea unei clinici a încolțit în mintea mea în urmă cu 2-3 ani, din dorința de a putea urmări evoluția copiilor salvați în maternitate și de a sprijini familiile să se adapteze la viața cu un nou-născut. De asemenea, îmi doresc să aduc informații medicale corecte într-un domeniu în care există multă dezinformare. Inițial, planul era să deschid un mic cabinet care să reunească 2-3 specialități medicale axate pe neonatologie. Totuși, începutul anului trecut mi-a adus o propunere care a transformat această idee într-un proiect minunat pentru copii și familiile lor.

Ce aducem nou în domeniul medical? Adeomed este o clinică pluridisciplinară care se ocupă de nou-născuți, fiind prima clinică de neonatologie care asigură urmărirea complexă a prematurilor și a nou-născuților cu patologii grave. De asemenea, oferim consiliere în îngrijirea și alăptarea nou-născuților sănătoși. Pentru a sprijini familiile să se adapteze la perioada neonatală, organizăm întâlniri online și fizice cu psihologii noștri. Mamele care întâmpină dificultăți în adaptarea la noul statut beneficiază de consiliere psihologică. Departamentul de Pediatrie urmărește copii de toate vârstele, inclusiv cazurile acute, pentru care oferim posibilitatea de consultații și analize cu rezultate în aceeași zi, eliminând astfel așteptările lungi de la camerele de gardă.

Pentru a asigura o echipă pluridisciplinară sub același acoperiș, oferim servicii de neurologie, dermatologie, ortopedie, alergologie, endocrinologie și o gamă completă de ecografii pentru copii. Punem accent și pe sănătatea psihologică, asigurând evaluări și terapie logopedică și psihologică pentru copii. Pentru că un copil sănătos înseamnă și o mamă sănătoasă, avem un departament de ginecologie și endocrinologie. Acest proiect a devenit posibil datorită colaborării cu profesioniști dedicați în domeniile lor – medici, logopezi, psihologi – cărora le sunt recunoscătoare pentru încrederea lor. Împreună, am dat naștere acestui proiect, acum cunoscut sub numele de Adeomed.”

Specializari Pediatrie si Neonatologie la clinica Adeomed

Despre Dr. Neonatolog Alina Ilici:

Dr. Alina Ilici este absolventă a Facultății de Medicină de la Universitatea Transilvania Brașov, promoția 2004. A efectuat rezidențiatul în neonatologie la Spitalul Universitar de Urgență București între 2005 și 2010.

  • 2010-2015: Medic specialist neonatolog într-o rețea privată de sănătate.
  • Din 2015: Medic primar neonatolog.
  • 2017: Șef secție neonatologie într-o clinică privată.
  • 2022: Atestat în ecografie generală.

Galerie foto clinica pediatrie si neonatologie Adeomed: