contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Curs puericultura la clinica Adeomed – 31 mai, orele 17, doar 250 RON per familie! Suntem încântați să vă anunțăm că primul nostru curs de puericultură va avea loc la Clinica Adeomed pe data de 31 Mai, începând cu ora 17:00. Ne bucurăm să avem alături de noi pe Dr. Alina Ilici și pe Moasa Florentina Gheorgiu, Consultant în alăptare, gazde de excepție ale acestui eveniment!

Vom explora cele mai importante aspecte ale nașterii, îngrijirii și alăptării, oferindu-vă informațiile și pregătirea necesară pentru această etapă minunată a vieții.

Vă încurajăm să vă rezervați locul pentru a vă simți pregătiți și informați în tot parcursul ce urmează în viața dumneavoastră.

Curs Puericultura in Bucuresti – doar 250 RON per familie! Inscrie-te acum!

curs puericultura

curs puericultura in Bucuresti, la clinica de pediatrie si neonatologie Adeomed

Ce este un curs de puericultura?

Un curs de puericultură este un program educațional care oferă informații și instruire privind îngrijirea și dezvoltarea copiilor în primii lor ani de viață. Acest tip de curs acoperă diverse subiecte, cum ar fi nutriția infantilă, igiena, dezvoltarea fizică și emoțională a copilului, alăptarea, introducerea alimentelor solide, primul ajutor pentru copii, comunicarea cu bebelușul și gestionarea problemelor comune de sănătate ale copiilor mici. Scopul principal al unui curs de puericultură este de a pregăti părinții și îngrijitorii pentru a-și îndeplini responsabilitățile de a îngriji și de a susține sănătatea și dezvoltarea optimă a copiilor lor.

Curs în care să înveți să ai grijă de bebelușul tău – de ce ar trebui sa participi?

Participarea la un curs de puericultură este recomandată pentru viitoarele familii din mai multe motive importante:

1. Informații esențiale: Un curs de puericultură oferă informații esențiale despre îngrijirea și sănătatea copilului în primele luni și ani de viață. Aceste informații sunt valoroase pentru familiile în pregătire, oferindu-le încredere și cunoștințe practice pentru a face față noilor provocări.

2. Învățare practică: Cursurile de puericultură oferă oportunități practice de învățare, inclusiv demonstrații practice și exerciții interactive. Acestea le permit viitoarelor familii să-și dezvolte abilitățile de îngrijire a copilului într-un mediu sigur și susținător.

3. Împărtășirea experiențelor: Participarea la un curs de puericultură le oferă viitoarelor familiioportunitatea de a împărtăși experiențe și sfaturi cu alte familii în pregătire. Acest lucru poate crea o rețea de sprijin și solidaritate între familiile care trec prin aceeași perioadă de viață.

4. Acces la informații de calitate: Instruitorii și specialiștii din cadrul cursurilor de puericultură oferă informații actualizate și de încredere, bazate pe dovezi științifice. Astfel, familiile pot avea încredere că primesc cele mai bune sfaturi și recomandări pentru îngrijirea copiilor lor.

5. Pregătire pentru provocări: Participarea la un curs de puericultură le oferă viitoarelor familii oportunitatea de a se pregăti pentru provocările pe care le pot întâlni în primele săptămâni și luni de viață ale copilului. Aceste cursuri le pot oferi instrumentele și resursele necesare pentru a face față cu încredere și înțelepciune situațiilor dificile sau neașteptate.

Participarea la un curs de puericultură este o modalitate excelentă pentru viitoarele familii de a se pregăti pentru rolul lor de părinte și de a obține cunoștințele și încrederea necesare pentru a-și îngriji și susține copiii în primele lor luni și ani de viață. Îngrijirea unui nou-născut este un proces complex și variat, cu provocări unice pentru fiecare familie. La Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed, înțelegem că fiecare bebeluș și fiecare familie sunt diferite, iar nevoile lor sunt unice. Unii bebeluși se nasc prematur sau la termen, sănătoși sau cu afecțiuni, iar fiecare situație necesită o abordare personalizată.

Fie că sunteți părinți experimentați sau începători, noi suntem aici pentru a vă oferi sprijin și îndrumare în această călătorie minunată a părintății. Echipa noastră de medici și personal medical are experiența și priceperea necesară pentru a vă ajuta să vă simțiți încrezători și pregătiți pentru orice provocare ar putea apărea.

În cadrul clinicii noastre, vă vom oferi îngrijire de înaltă calitate și sfaturi personalizate, adaptate nevoilor unice ale fiecărui copil și fiecărei familii. Indiferent de circumstanțe sau provocări, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar pentru a vă asigura că bebelușul dumneavoastră primește cea mai bună îngrijire posibilă.

Cu Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed, puteți avea încredere că veți primi sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă bucura de fiecare moment al acestei perioade speciale în viața dumneavoastră și a copilului dumneavoastră.

Cum ma inscriu la curs puericultura Bucuresti?

Cum te înscrii la cursul de puericultură la Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed din București? Este simplu și rapid!

Pentru a vă înscrie, sunați la numărul de telefon 0772 020 200 sau trimiteți un email la adresa contact@adeomed.ro și spuneți-ne că doriți să participați la cursul de puericultură. Unul dintre colegii noștri amabili vă va ghida prin procesul de înscriere și vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie.

Cursul costă 250 RON per familie (mamă și tată) și este un investiție esențială pentru pregătirea pentru sosirea bebelușului dumneavoastră. Durata cursului este de 2-3 ore și se desfășoară la locația noastră, Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed.

Acest curs este susținut de Moasa Florentina Gheorghiu, consultant în alăptare, și de neonatologul Alina Ilici, profesioniști cu experiență vastă în îngrijirea nou-născuților și a mamelor. Nu ratați ocazia de a vă pregăti pentru această etapă minunată din viața dumneavoastră! Înscrieți-vă acum și asigurați-vă un loc la cursul de puericultură la Adeomed!

In urma absolvirii cursului, vei primi un certificat recunoscut, care îți va permite să beneficiezi de zile suplimentare de concediu, pentru ca să poți fi alături de micuțul tău în cele mai importante momente din viața lui.

Înscrie-te acum și pregătește-te să fii un părinte pregătit și informat! Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie la următorul nostru curs de puericultură. Să înceapă călătoria ta către o părinte mai înțelept și mai implicat!

Pentru mai multe informatii, urmariti-ne si pe:

Facebook Adeomed