contact@adeomed.ro

0772 020 200

București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6

Clinica de pediatrie si neonatologie Bucuresti – Adeomed, cea mai buna alegere pentru tine si copilul tau! Am deschis si abia asteptam sa te primim! Solicita o programare acum!

Fiecare copil merită cea mai bună îngrijire medicală și cea mai blândă atenție. Alege Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed pentru o experiență medicală de încredere și reconfortantă pentru micuții tăi. Solicită o programare acum și dă-le celor mici șansa unei creșteri sănătoase și fericite!

clinica de pediatrie Bucuresti, clinica de neonatologie

Clinica de pediatrie si neonatologie Bucuresti, am deschis oficial!

  • Telefon: 0772 020 200
  • Email: contact@adeomed.ro
  • Adresă:  București, Intrarea Silistraru 24, Sector 6 (Mall Plaza Romania)
  • Program: L-V: 08:00 – 18: 00
 

Cu bucurie și entuziasm, Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed București își deschide oficial ușile pentru a vă primi pe tine și pe micuții tăi într-un mediu dedicat exclusiv îngrijirii sănătății copiilor. Suntem aici pentru a fi partenerii tăi de încredere în asigurarea unei creșteri sănătoase și fericite pentru cei mici.

La Adeomed, ne propunem să fim mai mult decât o clinică medicală – suntem o familie dedicată sănătății și fericirii copiilor. Cu o echipă de specialiști dedicați, tehnologie medicală de vârf și o atenție deosebită acordată confortului copiilor și al familiilor lor, suntem alegerea perfectă pentru servicii pediatrice de înaltă calitate.

De ce să alegi Adeomed?


Specialiști Dedicati: Echipa noastră de specialiști pediatri și sub-specialiști sunt aici pentru a oferi cea mai bună îngrijire, fie că este vorba despre îngrijire generală, alergologie, ortopedie pediatrică, endocrinologie sau logopedie.
Soluții Personalizate: Fiecare copil este unic, de aceea oferim soluții personalizate adaptate nevoilor fiecărei familii, fie că este vorba despre o îngrijire de urgență sau despre gestionarea unei afecțiuni cronice.
Inovație Medicală: Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și tratamente în domeniul pediatric, asigurându-ne că copiii beneficiază de cele mai bune opțiuni de tratament disponibile.
Confort și Înțelegere: Am creat un mediu cald și prietenos, unde fiecare copil se simte în siguranță și înțeles, iar fiecare vizită la medic este o experiență pozitivă.

Ne angajăm să fim partenerii tăi de încredere în îngrijirea sănătății copiilor și să construim relații de încredere și prietenie cu fiecare familie. Vă invităm să faceți parte din familia noastră și să descoperiți cum împreună putem crea un viitor sănătos și strălucitor pentru copiii dumneavoastră.

Solicitați o programare acum pentru a oferi celor mici cea mai bună îngrijire medicală la Clinica de Pediatrie și Neonatologie Adeomed București.

Descopera Medicii Adeomed

„Fondând clinica Adeomed, am dorit să creez un spațiu în care fiecare nou-născut si fiecare copil să primească nu doar îngrijire medicală de înaltă calitate, ci și o doză de afecțiune, înțelegere și speranță. În inima mea, Adeomed nu este doar o clinică, ci o comoară de suflet, dedicată tuturor celor care trec pragul ei cu încredere și cu speranța că vor găsi alinare și vindecare. În fiecare pacient și în fiecare familie găsesc o sursă de inspirație și o chemare profundă să fac parte din povestea lor, așa că fiecare zi petrecută aici este o onoare pentru mine. Mulțumesc că alegeți Adeomed!”

Dr. Neonatolog Ilici Alina, fondatorul clinicii Adeomed

Deschiderea oficială a Clinicii de Pediatrie și Neonatologie Adeomed este o ocazie de bucurie și speranță pentru toți părinții și copiii din București! Suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire medicală pentru cei mici, cu o echipă dedicată de specialiști și o atenție deosebită acordată confortului și siguranței copiilor și familiilor lor. Alăturați-vă nouă la Adeomed și descoperiți o experiență medicală care pune întotdeauna sănătatea și fericirea copiilor pe primul loc!

Aveți nevoie de un medic pediatru de încredere pentru copilul dumneavoastră? Nu căutați mai departe! Clinica de Pediatrie București Adeomed este alegerea ideală pentru îngrijirea sănătății copiilor, oferind servicii medicale complete și personalizate într-un mediu cald și sigur. Programați-vă acum o consultație și aveți grijă de sănătatea micuțului dumneavoastră în cel mai bun mod posibil!